WMW - Medimurje

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Za trajanja Tour of Croatia u Čakovcu posla imala i Hitna pomoć

tour of croatiaTijekom nedjeljnog prolaska goleme skupine biciklista centrom Čakovca oko 12 sati uz mnoštvo se uzbuđenja i ushita desio i jedan neobičan događaj. Jedan je od građanina naime prevozio unesrećenika kojega je, nakon što ga policija zaustavila kod rotora, iznio van iz vozila i polegao na pločnik.

Velika dugoočekivana biciklistička utrka Tour of Croatia na ulice je Čakovca u nedjelju izmamila mnoštvo građana koji su s uzbuđenjem promatrali prolazak kolone vrhunskih sportaša te zdušno navijali i fotografirali događaj.

No među mnoštvom navijača zapazili smo i jednog postarijeg gospodina polegnutog na pločnik Ulice Otokara Keršovanija. Prema informacijama sa PU međimurske radilo se o osobi kojoj je u nedjelju prijepodne pozlilo te ga je njemu bliska osoba namjerovala prevesti do Županijske bolnice.

Nakon što je vozač koji je prevozio unesrećenog vraćen od rotora kod Zrinsko-Frankopanske jer se tamo upravo odvijala utrka, od policije je zaustavljen i kod rotora u Ulici Otokara Keršovanija.

Kako bi se postarijem gospodinu ipak dalo zraka i tako pomoglo, kod drugog je rotora isti iznijet van iz vozila i polegnut na pločnik neposredno uz mjesto prolaska biciklista. Istovremeno je preko Županijskog centra 112 pozvana Hitna pomoć koja je stigla nakon 15 minuta te unesrećenika ipak odvezla na prvotni cilj - u bolnicu.

Iz Odjela za Hitnu medicinsku pomoć Županijske bolnice nisu htjeli iznijeti informacije o starosti i stanju dotičnog gospodina pa se možemo samo nadati da velika gužva oko biciklističke utrke našeg sugrađanina na kraju ipak nije puno koštala.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
346536