WMW - Medimurje

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Gradonačelniku ukrali psa, cijena za informaciju o ljubimcu porasla kada se saznalo čiji je

ukrali psaČakovečkom gradonačelniku Stjepanu Kovaču, u srijedu navečer iz obiteljske kuće, nestao je jednogodišnji francuski buldog. Kada se saznalo čiji je pas ukraden, krenule se ucjene, a cijena za informaciju o psu je skočila.

"Kao i sve večeri prije spavanja, djeca su dozivala psa, no nije se oglasio. Jednostavno je nestao. Naravno, pomislili smo da je odlutao te smo pretražili cijeli kvart", rekao je gradonačelnik Kovač. 

"Djeca su mi jako vezana za tog psa, te sam drugi dan ujutro krenuo dati oglas preko radio postaja", nastavio je čakovečki gradonačelnik, doznaje emeđimurje. 

Mještani mu ponudili informacije ali uz novčanu naknadu

No, susjed mu je rekao da po kvartu operiraju kradljivci te da je moguće da su ga oni odnijeli. Provjeravajući, Kovač je doznao da je pas uistinu ukraden te da je završio u jednom naselju. Tamošnji mještani su mu čak ponudili i informacije kod koga se pas nalazi, ali samo uz plaćanje novčane naknade. 

Pas je pronađen

Štoviše, kad su saznali kome je pas ukraden, "cijena informacije" je porasla. 

Kovač je sve prijavio policiji, jer, kako je rekao, ne da se ucjenjivati, a način na koji su mu ponudili "kupnju informacije", naveo ga je na sumnju da se radi o uhodanoj kriminalnoj praksi. 

Pas je pronađen odbačen u Maloj Subotici, gdje je, kako su kazali stanovnici naselja, kradljivci odvezli psa kad su shvatili kome su ga ukrali. 

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
346615