WMW - Medimurje

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Revolucionarna inovacija iz Hrvatske predstavljena u Berlinu

revolucija zeljeznicaRŽV - Radionica željezničkih vozila Čakovec prvi je puta kao izlagač na sajmu Innotrans u Berlinu predstavila samohodni vagon za prijevoz rasutog tereta.

Posljednje tri godine RŽV je razvijao najsuvremeniji proizvod za radove konstrukcije i održavanja na željeznici. Za razliku od tipičnih vagona za prijevoz rasutog tereta ovaj vagon je opskrbljen vlastitim motorom tako da se može kretati bez pomoći lokomotive. Isto tako, hidraulični sustav i prilagodljiva vrata sa strane omogućavaju vagonu rasipanje materijala u kontroliranim i sigurnim uvjetima. Vagon koristi tri puta manje resursa nego vozila koja trenutno obavljaju radove konstrukcije i održavanja željeznice. 

Ovo poduzeće srednje veličine locirano u Čakovcu specijalizirano je za proizvodnju, održavanje i opremanje željezničkih vozila. ''Samohodni vagon za prijevoz rasutog tereta je konstruiran s namjerom da dobijemo 'zeleniji' i efikasniji željeznički sektor'', kaže Dražen Vidović generalni direktor RŽV-a. 

Razvoj vagona je podržan kroz Eco-Innovation Programme Europske unije. Nadajmo se da neće izostati i prodajni rezultati.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
346584