WMW - Medimurje

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Divljak iz Čakovca: Prijavili ga zbog nasilja, on vikao da nije nasilnik dok je mlatio policajce i gađao ih stolicama

nasilje cakovecPravi dar-mar izazvao je prije nekoliko dana 25-godišnjak koji je na kraju zbog toga završio iza rešetaka. 

Kako je priopćilo Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu sve je započelo kada je u 25-godišnjakov dom stigla policija zbog prijave o nasilničkom ponašanju u obitelji. No, čim je ugledao plavce nasilnik oboružan nožem i odvijačem spriječio ih je da uđu u njegov dom. 

Jednom od trojice policajaca zaprijetio je da će ubiti i njega i njegovu obitelj. 

Nastavio s divljanjem

S divljanjem je nastavio, te je ubrzo na policijski automobil s balkona kuće bacio više drvenih stolica. Stolice su oštetile krov vozila. Kada je konačno priveden u postaju nogom je u leđa i nogu udario jednog policajca, ozlijedivši ga, piše Novi list. 

Na teret mu je zbog svega toga stavljeno nekoliko kaznenih djela: prisila prema službenoj osobi, prijetnja, oštećenje tuđe stvari i napad na službenu osobu. 

''Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu je usvojila prijedlog državnog odvjetnika i odredila istražni zatvor protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela'', priopćilo je Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu. 

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
346588